O NAMA

Štamparija Papirgraf sa sedištem u Sremčici, u ulici Kir Janjina br. 12 svojim klijentima duži niz godina pruža usluge štampe, dizajna i dorade materijala.

Izrada kutija i štampa na kutijama za pakovanje raznovrsne robe je od pre nekoliko godina jedna od primarnih delatnosti štamparije Papirgraf i kao takva može biti veoma interesantna širokom spektru klijenata koji se bave prodajom, a posebno onima koji su u ugostiteljskom poslu.

Sve veći broj restorana brze hrane omogućava naručivanje i dostavu svojih proizvoda koje moraju upakovati na adekvatan način kako bi transport bio što lakši, a kvalitet, ukus i izgled nepromenjen od momenta pakovanja u restoranu do trenutka konzumacije od strane korisnika, odnosno kupaca.

Za zadržavanje svih dobrih karakterstika proizvoda i potpuno zadovoljstvo kupca, ambalaža, odnosno kutija za pakovanje robe mora biti određenog kvaliteta i izgleda.

Štamparija Papirgraf svojim klijentima nudi uslugu izrade i štampe kutija za pakovanje svih vrsta robe po najnižim cenama u Beogradu.

Usluge štampe na kutijama se odnose, kako na štampu logoa i marketinških poruka na kutijama, tako i na štampu cele površine kutije po želji naručioca.

Uz štampu možemo ponuditi i paletu unikatnih dizajna ili za vas kreirati potpuno novo rešenje u smislu pripreme za štampu.

Kontaktirajte nas koristeći podatke ili kontakt formular na stranici za kontakt za izradu kutija i mi ćemo vrlo rado izaći u susret bilo kom vašem zahtevu.


VRSTE KUTIJA