Kutije za picu

Kutije za picuu su neizostavni deo potrošnog materijala svake picerije, kao i većine restorana i kiska brze hrane. Bilo da se radi o preuzimanju ili dostavi pice na adresu naručioca, ne postoji bolji način pakovanja od kratonske kutije odgovarajućih dimenzija.

Izrada kutija za picu

Kutije za picu se izrađuju od mikrovala, višeslojnog kartona koji može biti presvučen aluminijumskom folijom. I karton, posebno mikroval, kao i aluminijum predstavljaju dobre termo izolatore, tako da će pica, upakovana u ovu vrstu kutija stići do naručioca još uvek vruća. Kutije za picu napravljene od mikrovala takođe daju dovoljno čvrstine pa se prilikom transporta može spakovati i više kutija jedna na drugu bez deformacije i oštećenja.

Štampa na kutijama za picu

Štampa na kutijama za picu zbog njihove površine i oblika daje veoma mnogo mogućnosti u pogledu marketinga i prepoznatljivosti brenda. Štampom na kutijama za picu možete svoj biznis predstaviti na razne načine, a granica u kreativnoti skoro da nema. Uradite pripremu za štampu na kutijama za picu sami ili izradu rešenja prepustite štampariji Papirgraf.

Izbor je vaš, a sve dodatne  informacije o kutijama za picu možete dobiti ukoliko nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za izradu kutija. Pokušaćemo da odgovorimo na svaki vaš zahtev kvalitetom i profesionalnim pristupom kao i uvek do sada.

Cena kutija za picu

Broj

Model

Dimenzije(cm)

Pakovanje (kom)

Cena po komadu

1 24 BELA
za picu od 24cm 50  
2 24 BRAON
za picu od 24cm 50  
3 32 BELA
za picu od 32cm 50  
4 32 BRAON
za picu od 32cm 50  
5 42 BELA
za picu od 42cm 50  
6 42 BRAON za picu od 42cm 50  
7 50 BELA
za picu od 50cm 50  
8 50 BRAON za picu od 50cm 50  

 

 


VRSTE KUTIJA