Komercijalne kutije

Komercijalne kutije su najrasprostranjenija vrsta kutija. Komercijalne kutije se koriste za različite namene, a neke od najvažnijih i najčešće korišćenih su:

  • zaštita proizvoda ili zaštita osnovne ambalaže proizvoda
  • marketing i privlačenje novih kupaca
  • isticanje brenda radi lakšeg prepoznavanja
  • dekoracija proizvoda

Izrada komercijalnih kutija

Komercijalne kutije se izrađuju od različitih vrsta materijala, a kod nas u štampariji Papirgraf, komercijalne kutije se mogu izrađivati od hromo kartona, premaznog kartona (kunzdruka) u svim gramaturama i od mikrovala (valovite lepenke) presvučene papirom.

Dimenzije komercijalnih kutija nisu unapred određene i taj deo se dogovara sa naručiocem na osnovu namene i vrste proizvoda koji se pakuje.

Štampa na komercijalnim kutijama

Štampa na komercijalnim kutijama se vrši na zahtev naručioca, a na osnovu gotove pripreme za štampu koju prosleđuje naručilac ili se priprema radi u štampariji Papirgraf. Štampa na koercijalnim kutijama može biti rađena različitim tehnikama, a tehnika štampe se određuje takođe na osnovu zahteva naručioca, vrste materijala i broja naručenih kutija.

Cena komercijalnih kutija

Cena komercijalnih kutija, kako zbog vrste materijala za izradu, količine i dimenzija, tako i zbog štampe ne može biti unapred definisana. Cena se određuje na osnovu svih pomenutih faktora za svaki konkretan slučaj.

Pozovite štampariju Papirgraf  ili pošaljite mail sa zahtevima za izradu komercijalnih kutija koristeći podatke sa stranice kontakt za izradu kutija i mi ćemo odgovoriti na svaki zahtev u najkraćem mogućem roku.


VRSTE KUTIJA